Samen iets ondernemen is leuker dan alleen.

Op elke eerste woensdag van de maand komen enthousiaste deelnemers bij elkaar om elkaar te leren kennen en samen activiteiten te bedenken. Het is bewezen dat samen activiteiten ondernemen niet alleen leuker is, maar ook bijdraagt aan een gezonder en energieker leven.
Van theateravonden tot het snuffelen op de Siepelmarkt in het pittoreske Ootmarsum. We hebben zelfs de electrokar genomen om door het uitgestrekte Luttezand, waar we op plekken kwamen waar we nog niet eerder waren geweest.

” We bedenken iedere keer weer andere activiteiten. Samen op pad gaan is gezellig, alleen ga je niet zo snel naar een theater toe”, zegt een deelneemster.
Of je nu alleenstaand bent, een stel of een paar vrienden, er is altijd plaats voor meer levensgenieters. De volgende eerste woensdag van de maand wacht al op jou, de koffie staat klaar op bij Fundament op de eerste verdieping in ’t Lossers hoes.

Met de huifkar door Losser

Vroeger werden huifkarren vaak gebruikt om rond te trekken. Door de huif was het de ideale kar om spullen droog te vervoeren, maar ook om er in te kunnen overnachten. Tegenwoordig worden de huifkarren gebruikt voor toeristische tochten en laten wij daar nu net zin in hebben. In het kader van ‘Samen Actief’ en de ‘Week tegen eenzaamheid’ wordt er een huifkartocht door Losser georganiseerd. Geniet van de prachtige omgeving die Losser te bieden heeft, maar vooral van elkaars gezelschap.

De huifkartocht start bij ’t Lossers Hoes en duurt ongeveer 2 uur. Tijdens deze twee uur wordt u voorzien van een lekker kopje koffie en wat lekkers. Kosten voor de huifkartocht bedragen €5,- per persoon. Om mee te kunnen met de huifkartocht dient u zich op te geven via of via 053 536 9400 want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar in de huifkar.

Datum: 4 oktober
Tijd: 10.30 – 12.30 uur
Opstappen: ’t Lossers Hoes.

Met de huifkar door Losser (Samen Actief)