Op donderdag 28 september kun je van 14:00 tot 16.00 uur gratis kennismaken met alles wat het Maaklab te bieden heeft. Er is dan namelijk een vrije inloop bij het Maaklab in de Bibliotheek in ’t Lossers hoes.

In het Maaklab worden techniek en creativiteit op een laagdrempelige manier toegankelijk voor jong en oud. De inloop is dan ook toegankelijk voor iedereen vanaf 6 jaar. In dit MaakLab ervaar je dat techniek niet ingewikkeld is, maar dat je gewoon leuke, aantrekkelijke dingen kunt doen waarin je al je creativiteit in kwijt kunt.”

Kinderen, jongeren en volwassenen krijgen de mogelijkheid om hun talenten te ontwikkelen en (verder) te experimenteren met nieuwe technieken en creatieve maakprocessen. Je kunt werken met niet alledaagse beschikbare apparatuur zoals de 3D printer, plotter of borduurmachine.

Het is belangrijk om creativiteit bij kinderen en jongeren te stimuleren en ze in aanraking te laten komen met nieuwe technologieën. In het MaakLab ontwikkel je makkelijker een maker-mindset en belangrijke 21e-eeuwse vaardigheden.
 

Wanneer: donderdag 28 september
Tijd: 14.00 – 16.00 uur
Locatie: het Maaklab in de bibliotheek (Raadhuisplein 1 Losser)
Voor wie? Iedereen van 6 tot 99+

Inloopmiddag Maaklab Losser